Telefon: +386 (0)3 493 0 777

Dobrodošli na naši spletni strani!

 Odvetniško pisarno Teržan je ustanovil odvetnik Drago Teržan leta 1993. V odvetniški pisarni vam omogočamo pravno svetovanje, zastopanje in zagovarjanje pred sodišči v Republiki Sloveniji in Evropskimi sodišči (ESČP in Sodišče ES). Odvetniška pisarna ponuja strankam storitve s področja civilnega, gospodarskega in kazenskega prava, posebno bogate izkušnje imamo na področju odškodninskega prava.

Naš moto

Zadovoljnost naših strank je naš cilj.

Zvestoba do stranke, prijaznost, zaupnost, poklicna molčečnosti in tajnost zaupanih informacij ter lojalnost in poštenost do strank so pri našem delu vselej na prvem mestu. Naša reklama so tisoči zadovoljnih strank, ki se vračajo vselej, ko znova potrebujejo našo pomoč.

Način dela

 Težimo k organiziranemu in racionalnemu poslovanju z uporabo elektronskega komuniciranja, ki čim bolj zmanjša vaše in naše stroške ter časovne izgube. Stranke prosimo, da nam že ob prvem stiku posredujete popolne in celovite informacije. Če je že prvi stik oseben, naj bodo informacije o zadevi, če je le mogoče, sestavljene v pisni obliki. Že na prvi posvet prinesite s seboj in nam izročite vse relevantne dokazne listine, ki dokazujejo vaše trditve in navedbe, da bomo mogli pravilno analizirati vaš pravni problem in pripraviti ustrezno rešitev. Vselej si pridržite originale listin, nam pa izročite fotokopije dokumentacije, razen kadar je potrebno v postopku vložiti originalne listine. Pisno nam posredujte informacije, kot so telefonske številke, pravilen hišni in elektronski naslov ipd., preko katerih bomo mogli hitro in učinkovito kontaktirati z vami. Na vašo željo vam bomo vselej pisno potrdili seznam izročene nam listinske in druge dokumentacije. 


KONTAKT
  • Naslov: Miklošičeva 9, 3000 Celje
  • Telefon: +386 (0)3 493 0 777
  • Telefaks: +386 (0)3 493 0 776
  • E-naslov: pisarna@terzan.com
DELOVNI ČAS

ponedeljek - petek:

od 09. do 11. ure in
od 13. do 14.30 ure                                      

oziroma po dogovoru

 

©2014 - Odvetniška pisarna Teržan. Vse pravice pridržane. D4